Ukkiepukkiefotografie

by Christ Vilez

Intro

Zwangerschapsessie

Newborn

Sitter

Cakesmash

Gezin

Ukkiepukkieplan

Themashoots

Opties

Fotogallerij

 

Themashoots: speciaal ingerichte mini-sessies met een thema

Bepaalde gelegenheden vragen bepaalde fotoshoots. Sinds een 5 tal jaar werk ik samen met collega Vanessa tijdens de jaarlijkse mini-kerstsessies. Vanaf 2021 zullen er ook nog andere mini fotoshoots ingericht worden.

Helaas kon dit jaar de 5e editie van onze mini-kerstsessies te Drongen niet doorgaan door de gekende reden: covid19.

Als de maatregelen het toelaten, zouden we een eerste maal een minisessie inrichten eind februari of begin maart. In eerste instantie gaan wij ons richten op de doelgroep die we nu minder bereiken: vanaf 18 maanden. Mijn aanbod heeft na de cakesmashsessies niet meteen 'opvolging'. Er is wel een aanbod voor een gewone fotoshoot, maar dat is voor een peuter/kind niet altijd even gemakkelijk om 1 uur de aandacht te houden. Voor ons lijkt dit dan een ideale sessie om voor een voordelige prijs toch een mooie reeks te maken.

De eerst voorziene minisessie is zonder thema: je kan vooraf 1 achtergrond kiezen uit 3 of 4 achtergronden. Er zullen verschillende props voorzien zijn. De achtergrond blijft neutraal (niet gepimpt).

Bij de 2e minisessie zullen wij werken met een thema! Wie ideetjes heeft, mag mij altijd contacteren.

 

 

 

  

 

 

ALL RIGHTS : Vilez Christ - Motestraat 30 te 8850 Ardooie - alle info: christ.vilez@telenet.be of 0479 92 87 59 - BTW BE 0889.854.739